Youth Alpha

Wat is Youth Alpha?

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Youth Alpha echt iets voor jou!

Youth Alpha is voor jongeren tussen de 16 en 20 jaar, die willen ontdekken wat de basis is van het christelijk geloof. Al ben je niet bekend met het christelijk geloof of je gaat juist je hele leven al naar de kerk. Tijdens de Youth Alpha ontdek je (opnieuw) wat het geloof inhoudt en wat het voor jou persoonlijk kan betekenen.

Van harte welkom!

Hoe ziet dat eruit?

Met Youth Alpha begin je de avond met een gezellige en lekkere maaltijd. Daarna luister je naar een kort, inspirerend verhaal en praat je daar in je eigen groepje over door. Er is ruimte voor alle vragen die het onderwerp bij jou oproept. Aan het eind van de avond is er gelegenheid en tijd om te blijven hangen.

Het seizoen bestaat uit ongeveer 13 avonden (één keer in de twee weken) met iedere avond een ander onderwerp, een weekendje weg en een gezellige slotavond.

Youth Alpha is: Food, Fun, Faith & Friendship!

Dit najaar gaat de Youth Alpha weer van start! Ben jij ook van de partij? Of wil je graag eerst even aftasten of het wat voor jou is? Kom dan vrijblijvend naar de Kick-Off avond. Aanmelden is niet nodig. Kampvuur en een snack zal niet ontbreken!

Info Kick off avond:

Waar:              Bunt Hoveniers (nieuwe voorthuizerweg 32)
Wanneer:        Zaterdag 18 september
Tijd:                 19:30

Ben je overtuigd? Dan zien we je graag op de startavond.

Info cursusavonden:

Waar:              Bunt Hoveniers (nieuwe voorthuizerweg 32)
Wanneer:        Dinsdag om de week
Tijd:                 19:00 – 22:00 uur
Kosten             € 75 p.p. (inclusief weekend)

Startavond:     19 Oktober
Overige avonden:      2021:   2-11, 16-11, 30-11, 14-12
                                     2022:   11-01, 25-01, 8-2, 15-02, 22-02, 8-03 en 12-04
Weekend:                   2022:   1 t/m 3 april

Heb je vragen of je wil meer informatie? Mail dan naar: youthalpha@hervormdvoorthuizen.nl

Sjaak van den Top (coördinator Youth Alpha)