VakantieBijbelWeek

19-25 augustus 2024

Wegwijs

Onze kinderen hebben het vandaag de dag druk. Bijna allemaal zitten ze op een sportclub, hebben huiswerk te maken of spreken af met vrienden. Veel ouders werken, waardoor sommige kinderen ook naar een BSO of oppas gaan. Kinderen zijn hierdoor vaak op pad en komen op allerlei plaatsen. Ook het mobieltje laat hen kennismaken met de dingen die de wereld te bieden heeft.

Je zou kunnen zeggen dat kinderen ‘allerlei wegen aangeboden krijgen’. Maar of het de juiste wegen zijn om te bewandelen? Dat is de vraag. Daarom is het thema van de VakantieBijbelWeek dit jaar: ‘WegWijs‘ oftewel ‘Ga wijs op weg’. Hoe dat werkt, gaan we tijdens de VBW ontdekken met elkaar.

Welke weg wijst Jezus ons? Zullen we dat samen gaan ontdekken?

Mooie verhalen

In de Bijbel staan veel mooie en spannende verhalen! Iedere dag wordt een verhaal verteld over God die de weg wijst.

Lekker zingen

Houd jij ook van zingen? Samen met heel veel andere kinderen en een leuke band zingen we iedere dag vrolijke en mooie liedjes over de Here Jezus.

Bouwen

Iets moois maken, dat wil je natuurlijk ook! Er is elke dag genoeg tijd om lekker bezig te zijn in je groepje.

VBW Onderbouw

Iedere dag: deuren open om 9:50 voor inschrijven.

9:50  Inschrijving

10:00-12:15  VBW

14:00-15:00  Theater

Woensdag 21 aug

10:00-12:15  VBW

Donderdag 22 aug

10:00-12:30  VBW, afsluiting met pannenkoeken!

18:30-20:00  Afsluitingsavond met drinken en lekkers

VBW Bovenbouw

Inschrijven vanaf 9:15
Neem iedere dag je hamer mee!

9:15  Inschrijving

14:00-15:00  Theater

Woensdag 21 aug

14:00  Sportmiddag

17:00-18:30  Afsluiting in je eigen hut

VBW Tieners

Houd de socials in de gaten voor het programma!

VBW voor iedereen

Dinsdag 20 aug

14:00-15:00  Theater De Regenboog (Bethabara)

18:30-20:00  Afsluitingsavond met drinken en lekkers

Zondag 25 aug

16:45-18:00  VBW kerkdienst in Bethabara

Doe je mee?

De VBW is voor alle kinderen die na de vakantie naar de groepen 1 t/m 8 of de brugklas gaan:

Groep 1 t/m 5

Je bent welkom bij VBW Onderbouw! Vraag je ouders of verzorgers of ze je willen aanmelden.

Aanmelden

Leuk dat je kind naar de VBW komt! Vul hieronder eerst je eigen contactinfo in en dan de naam en groep van je kind. Meerdere kinderen aanmelden? Vul het formulier dan voor ieder kind afzonderlijk in.

Groep 6 t/m brugklas

We zien je graag bij VBW Bovenbouw! Aanmelden doe je op de eerste VBW dag.

Tieners

Voor jullie is er een eigen tienerprogramma!

Help je mee?

Om alle kinderen een mooie week te bezorgen, zijn veel vrijwilligers nodig. Help jij ook mee?

VBW Onderbouw

Je helpt kinderen hun plekje vinden in de zaal, met verdelen van knutselmaterialen en je ondersteunt de groepsleiders bij het werken in de groepen.

VBW Bovenbouw

Je helpt mee aan een gastvrije VBW waar alle kinderen zich thuisvoelen. Je ziet de jongens en meiden, luistert en begeleidt.

VBW Tieners

We gaan klalala

Pannenkoeken bakken

Op donderdag 22 augustus zijn er superveel pannenkoeken nodig! Wil je helpen door een stapel te bakken?

Aanmelden

Fijn dat je wilt meehelpen! Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

Meer informatie

Heb je vragen over de VakantieBijbelWeek of wil je meer informatie? We horen het graag!

VBW Onderbouw: vbwbethabara@hervormdvoorthuizen.nl
      VBW Bovenbouw: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl