20 april 2024

Door: Hans Wijnveen

Wil je altijd op de hoogte blijven van het nieuws uit onze gemeente?

De kerkbodeberichten en nieuwsbrief zijn niet meer te lezen via de website. In plaats daarvan wordt het gemeentenieuws verspreid via de scipio-app of e-mail.

Scipio-app

Iedere week worden nieuwsberichten in de app geplaatst. Je ontvangt hier dan automatisch een melding van op je mobiel. De Meeleven-nieuwsbrief met voorbede wordt wekelijks in de app toegevoegd in de groep “Meeleven”.

Heb je de app nog niet? Klik hier voor instructies om deze te installeren. Dat kan op mobiele telefoon of tablet.

Naast de app worden de nieuwsbrieven ook via e-mail beschikbaar gemaakt. Je kunt hiervoor inschrijven in de mailing-lijst. De Meeleven-nieuwsbrief is alleen voor gemeenteleden, de Gemeentenieuws is ook voor andere belangstellenden beschikbaar. Ga naar de Contactpagina om in te schrijven voor de mailing-lijst.

ANBI gemeente

ANBI diaconie