Uitnodiging voor de Bijbel Gespreks Groep (BGG)

7 september 2022

Door: Esther Mulder

Een hartelijke uitnodiging! Die krijg je wellicht van meerdere kanten. Na de zomer beginnen altijd weer allerlei winteractiviteiten. En wat fijn dat dit ook kan na zo’n pandemie Corona. En nu maar hopen dat Corona niet weer allerlei beperkingen gaat brengen…

Deze uitnodiging is van de BGG, de BijbelGespreksgroep.

Wij gaan weer beginnen en staan open voor veel deelnemers. In de eerste plaats hopen we de bekende deelnemers weer te ontmoeten, maar graag ook nieuwe leden. Kom gewoon eens kennismaken en de sfeer proeven, echt iedereen is welkom. We stellen geen eisen, maar willen graag op eenvoudige wijze vertellen wat de Bijbelse boodschap voor jou persoonlijk betekent of kan gaan betekenen. Hoeveel houvast je daaraan kunt ontlenen in het leven van elke dag. In goede tijden maar ook als er zorgen zijn. De BGG is voor iedereen, van jong tot oud!

De eerste avond hebben we geprikt op dinsdagavond 27 september bij leven en welzijn. We komen bij elkaar in Bethabara aan de Van den Berglaan. In het programma voor de eerste avond is er vooral tijd om elkaar te spreken en voor een (hernieuwde) kennismaking.
Het programma ziet er globaal als volgt uit: 19.45 uur inloop met koffie en thee en om 20.00 uur opening en welkom.
Meer informatie? Bel of mail gerust!

Namens de gespreksleiders,
Gert Noorlander