Rommelmarkt 2022: Bedankt iedereen!

2 september 2022

Door: Esther Mulder

Na drie jaar was op zaterdag 27 augustus de rommelmarkt van onze gemeente. Deze werd gehouden bij de Dorpskerk.

De opbrengst is € 31.000,- euro. Dit is inclusief de voorverkopen. Wij danken de Heere voor dit mooie bedrag, het ideale weer en de gemoedelijke sfeer. De leden van de rommelmarktcommissie hebben veel tijd gestoken in de voorbereiding. Wij danken hun hartelijk hiervoor. Daarnaast hebben ongeveer 200 vrijwilligers meegewerkt om deze dag tot een succes te maken. Een aantal medewerkers zijn wekelijks bezig met ingeleverde spullen sorteren en op te bergen. In de voorbereiding van de voorverkopen en van de Rommelmarkt zitten duizenden uren van vrijwilligers. Iedereen heel hartelijk bedankt voor haar of zijn inzet. Wij bedanken ook iedereen die op de rommelmarkt of op één van de voorkoopdagen iets gekocht heeft.

Daarnaast is het ook een dag van samen gemeente zijn. Fijn dat dit mogelijk is. Verder zijn er gemeenteleden missionair actief geweest, zij hebben met tientallen mensen kunnen spreken over het geloof. We vragen de Heere of dit vrucht mag dragen. We kijken terug op een mooie en geslaagde dag.