Rommelmarkt

Verkoopdagen

Bijna iedere maand kun je terecht bij de voorverkoop:

Zaterdag van 9:00 – 12:00
Haarkampstraat 10, Voorthuizen

PIN betaling mogelijk

• 27 januari
  • 24 februari
  • 23 maart
  • 6 april
  • 20 april
  • 11 mei

Zaterdag 31 augustus: grote jaarlijkse rommelmarkt bij de Dorpskerk

• 12 oktober
  • 26 oktober
  • 9 november
  • 30 november
  • 14 december
  • 28 december

Voorverkoop

Je bent van harte welkom tussen 9 en 12 uur aan de Haarkampstraat 10 in Voorthuizen. De schuur is gevuld met uiteenlopende artikelen, een hele mooie boekenhoek, kerstspullen en nog veel meer tweedehands moois!

Bij de schuur is parkeerruimte voor je fiets. Auto’s kunnen worden geparkeerd bij Brons aan de Molenweg 10. Zonodig kan de auto opgehaald worden om grote gekochte spullen in te laden.

We kijken er naar uit om je in de schuur te verwelkomen!

Spullen inleveren

We ontvangen graag spullen die goed een tweede ronde meekunnen. Als je iets inlevert, wil je er dan op letten dat het compleet, heel, schoon en werkend is? Als iets niet verkoopbaar is hebben wij er extra kosten aan.

Het is niet mogelijk om matrassen, grote kasten, banken, Tv’s, CD’s, DVD’s ,videobanden en knuffels in te brengen.
Heb je twijfel of iets wel of niet kan? Neem dan contact op met Marieke Hofland: 06 22 093 546.

Spelregels

1. De opslagruimte is geopend van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 20:00.
  2. Zet je spullen neer in het overdekte gedeelte achteraan de schuur. Zie foto’s en filmpje op Facebook en Instagram Rommel_vhz.
  3. Parkeerruimte is beperkt, parkeren om de spullen uit te laden kan het beste langs de lange zijde van de Rommelmarktschuur.
  4. Spullen moeten compleet, heel, schoon en werkend (kortom: verkoopbaar) zijn.

Ophaaldienst

Als je niet in de gelegenheid bent om zelf spullen te brengen aan de Haarkampstraat, is er een mogelijkheid dat het na overleg opgehaald wordt. Je kunt hiervoor contact opnemen met Kees Sandvoort: 06 23 238 631.

Rommelmarkt

ANBI gemeente