Rommelmarkt

Het is maar wat je er in ziet.

Rommelmarkt en voorverkoop

De inbrengruimte is open!

Er zijn wat nieuwe spelregels aan de Haarkampstraat 10 in Voorthuizen.

1: de opslagruimte is geopend van maandag t/m zaterdag van 8 tot 20 uur.

2: het overdekte gedeelte achteraan de schuur is de plek waar de spullen neer gezet kunnen worden. Zie foto’s en filmpje op Facebook en Instagram Rommel_vhz

3: de parkeerruimte is beperkt, parkeren om de spullen uit te laden kan het beste langs de lange zijde van de Rommelmarktschuur.

We willen graag spullen die goed een tweede ronde meekunnen. De spullen die ingeleverd worden, dienen compleet, heel, schoon en werkend te zijn!

Het is niet mogelijk om matrassen, grote kasten, banken, Tv’s, CD’s, DVD’s ,videobanden en knuffels in te brengen.

Heb je twijfel of iets wel of niet kan, neem dan contact met ons op. Marieke Hofland: 06 2209 3546.

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf spullen te brengen aan de Haarkampstraat , is er een mogelijkheid dat het na overleg bij u opgehaald kan worden. U kan hiervoor contact opnemen met Kees Sandvoort: 06 2323 8631

In 2022 is de schuur op de tweede en laatste zaterdag van de maand geopend voor de verkoop. U en jij bent van harte welkom tussen 9 en 12 uur aan de Haarkampstraat 10 in Voorthuizen. De schuur is gevuld met uiteenlopende artikelen, een hele mooie boekenhoek, kerstspullen en nog veel meer tweedehands moois!

Het parkeren is anders dan bij de oude locatie. Parkeren kan niet bij de schuur zelf, daar is wel plek voor de fiets. Parkeren kan bij Brons aan de Molenweg 10 in Voorthuizen. Zonodig kan de auto alleen opgehaald worden om de gekochte spullen in te laden.

We kijken er naar uit om u en jou in de nieuwe schuur te verwelkomen.

PIN betaling is mogelijk

Data voorverkoop aan de Haarkampstraat:

Zaterdag 12 maart
Zaterdag 26 maart
Zaterdag 9 april
Zaterdag 30 april
Zaterdag 14 mei
Zaterdag 28 mei

Zaterdag 27 augustus jaarlijkse Rommelmarkt bij de Dorpskerk

Contactpersonen

Voorzitter – Eric Jan Malestein: 06 50207024, ej@malestein.nl
Secretaris – Marieke Hofland: 06 22093546, mariekehofland@kpnmail.nl