Rommelmarkt

Het is maar wat je er in ziet.

Rommelmarkt en voorverkoop

Maandag 15 november 2021 gaat de opslagruimte open.

Er zijn wat nieuwe spelregels aan de Haarkampstraat 10 in Voorthuizen.

1: de opslagruimte is geopend van maandag t/m zaterdag van 8 tot 20 uur.

2: het overdekte gedeelte achteraan de schuur is de plek waar de spullen neer gezet kunnen worden. Zie foto’s en filmpje op Facebook en Instagram Rommel_vhz

3: de parkeerruimte is beperkt, parkeren om de spullen uit te laden kan het beste langs de lange zijde van de Rommelmarktschuur.

We willen graag spullen die goed een tweede ronde meekunnen. De spullen die ingeleverd worden, dienen compleet, heel, schoon en werkend te zijn!

Het is niet mogelijk om matrassen, grote kasten, banken, Tv’s, CD’s, DVD’s ,videobanden en knuffels in te brengen.

Heb je twijfel of iets wel of niet kan, neem dan contact met ons op. Marieke Hofland 06-22093546

Voorverkoop vanaf zaterdag 18 december

Zaterdag 18 december gaat na een drukke periode van verhuizen en inrichten met veel hulp van vrijwilligers de schuur open voor de voorverkoop !!!

U en jij bent van harte welkom tussen 9 en 12 uur aan de Haarkampstraat 10 in Voorthuizen.

De schuur is gevuld met uiteenlopende artikelen, een hele mooie boekenhoek, kerstspullen en nog veel meer tweedehands moois!

Het parkeren is anders dan bij de oude locatie. Parkeren kan niet bij de schuur zelf, daar is wel plek voor de fiets.

Parkeren kan bij Brons aan de Molenweg 10 in Voorthuizen. Verkeersregelaars geven aanwijzingen. Zonodig kan de auto alleen opgehaald worden om de gekochte spullen in te laden .

We kijken er naar uit om u en jou in de nieuwe schuur te verwelkomen. We verwachten veel belangstelling, ons advies is dan ook om wat later op de ochtend langs te komen. Er is genoeg te koop!

Vergeet je mondkapje niet en hou anderhalve meter afstand van elkaar!

PIN betaling is mogelijk

In 2022 is de schuur op de tweede en laatste zaterdag van de maand geopend voor de verkoop.

Ophaalteam

Het ophaalteam haalt tijdelijk geen spullen bij je thuis op vanwege corona.

Contactpersonen

Voorzitter – Eric Jan Malestein: 06 50207024, ej@malestein.nl
Secretaris – Marieke Hofland: 06 22093546, mariekehofland@kpnmail.nl
Penningmeester – Henk van de Top