In vertrouwelijkheid met iemand praten? Dat kan, je kunt altijd contact zoeken met een van de hier genoemde mensen.

Algemeen pastoraat

Heintje van Olst
hvolst@hervormdvoorthuizen.nl
0341 252 420 of 06 49 660 122

Naast mijn bezoekwerk in beide wijken, coördineer ik alle pastorale zaken binnen de gemeente.

Zijn er zorgen of verdriet? Zou u het fijn vinden als er iemand op bezoek komt? Een geboorte of een huwelijksjubileum? We vinden het belangrijk, maar ook fijn als u dit doorgeeft. Dan zorg ik ervoor dat u, indien gewenst, bezoek krijgt en geef ik het ook door aan uw wijkpredikant en sectieouderling.

Daarnaast is het fijn als u doorgeeft wanneer u ziek bent; opgenomen wordt in het ziekenhuis of weer naar huis mag.

U kunt me mailen, maar u mag ook gerust bellen of de voicemail inspreken.

Kennismaken met het geloof

Wim van der Vegte
wvdvegte@hervormdvoorthuizen.nl
0342 470 755 of 06 25 038 511

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Vrijblijvend en open het gesprek aangaan?

Neem gerust contact met me op!

Jongerenpastoraat

Dineke Jongsma
pjt@hervormdvoorthuizen.nl

Soms kun je je eenzaam, onzeker, somber of schuldig voelen. Misschien zou je wel iemand in vertrouwen willen nemen, iemand die even naar je zou willen luisteren.

Je bent niet de enige! We hebben al met verschillende jongeren mogen meelopen. Jongens en meisjes, jonger of al wat ouder. Over je situatie praten is een stapje in de goede richting.

Je kunt ons bellen, of een mail sturen. Wij hebben een vertrouwensplicht. We spreken niet met anderen over wat je met ons deelt, tenzij het noodzakelijk is voor jou of voor ons, maar dan altijd in overleg met jou!

Ouderenpastoraat

Gert van Steeg
gvsteeg@hervormdvoorthuizen.nl

Voor ouderenpastoraat in zorgcentrum Nieuw-Avondrust.

We willen graag met u meeleven bij ziekte, zorg, jubileum of andere gevallen. Ook als u bezoek wilt ontvangen, kunt u contact met me opnemen.