In vertrouwelijkheid met iemand praten? Dat kan, je kunt altijd contact zoeken met een van de hier genoemde mensen.

Je wijkouderling

Je kunt met al je vragen over je geloof, gezin, kerk etc. altijd terecht bij je wijkouderling. Indien nodig, kan je wijkouderling je in contact brengen met anderen die je verder kunnen helpen.

Weten wie je wijkouderling is?

Typ in het zoekvak hiernaast je straatnaam in, dan zie je welke ouderling voor jou klaarstaat!

Typ hieronder je straatnaam in, dan zoeken we wie jouw wijkouderling is.

Als je buiten Voorthuizen woont, probeer dan te zoeken op je woonplaats.

Generic selectors
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Algemeen pastoraat

Heintje van Olst-Haze
hvolst@hervormdvoorthuizen.nl

Alle dingen die te maken hebben met pastoraat mag u aan mij doorgeven. Als u dat wenst geef ik het door aan de predikant en ouderling en alleen als u dat wilt, wordt u genoemd bij voorbede en kerkbode.

Bij pastorale dingen kunt u denken aan:

• de geboorte van een baby
  • opname in en/of ontslag uit het ziekenhuis of een andere zorginstelling
  • als u (thuis) ziek bent
  • graag voorbede zou willen
  • bij een overlijden
  • een huwelijksjubileum
  • zorgen of geloofsvragen
  • een luisterend oor

Als u graag een pastoraal bezoek wilt of een telefonisch gesprek, laat dat dan gerust weten. Ik hoor dat graag van u!

U mag het per mail aan mij doorgeven, maar u mag ook appen, sms-en of gewoon bellen.

Contactgroep Veel Kleuren

Mattias Maruntel
0653 919 504

Voor iedereen die een luisterend oor zoekt om over zijn/haar geaardheid te praten. Soms is het lastig om in je eigen omgeving mensen in vertrouwen te nemen. Onze contactpersoon luistert graag naar je, kan het gesprek met je aangaan en ook zijn eigen ervaring over christen-zijn en tegelijk homoseksueel-zijn met je delen. Uiteraard worden alle gesprekken vertrouwelijk behandeld.

Kennismaken met het geloof

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Vrijblijvend en open het gesprek aangaan?

Neem gerust contact op met je wijkouderling of predikant!

Jongerenpastoraat

pjt@hervormdvoorthuizen.nl

Liever anoniem chatten, mailen of bellen? Ga dan naar [chris.nl]chris.nl

Soms kun je je eenzaam, onzeker, somber of schuldig voelen. Misschien zou je wel iemand in vertrouwen willen nemen, iemand die even naar je zou willen luisteren.

Je bent niet de enige! We hebben al met verschillende jongeren mogen meelopen. Jongens en meisjes, jonger of al wat ouder. Over je situatie praten is een stapje in de goede richting.

Je kunt ons bellen, of een mail sturen. Wij hebben een vertrouwensplicht.

We spreken niet met anderen over wat je met ons deelt, tenzij het noodzakelijk is voor jou of voor ons, maar dan altijd in overleg met jou!

Voor meer informatie:

Ouderenpastoraat

Gert van Steeg
0342 434 080
gvsteeg@hervormdvoorthuizen.nl

Voor ouderenpastoraat in zorgcentrum Nieuw-Avondrust.

We willen graag met u meeleven bij ziekte, zorg, jubileum of andere gevallen. Ook als u bezoek wilt ontvangen, kunt u contact met me opnemen.