In vertrouwelijkheid met iemand praten? Dat kan, je kunt altijd contact zoeken met een van de hier genoemde mensen.

Algemeen pastoraat

Aanspreekpunt en coördinatie van het pastoraat:

Alle dingen die te maken hebben met pastoraat mag u aan mij doorgeven. Als u dat wenst geef ik het door aan de predikant en ouderling en alleen als u dat wilt, wordt u genoemd bij voorbede en kerkbode.

Bij pastorale dingen kunt u denken aan:

– de geboorte van een baby

– opname in en/of ontslag uit het ziekenhuis of een andere zorginstelling

– als u (thuis) ziek bent

– graag voorbede zou willen

– bij een overlijden

– een huwelijksjubileum

– zorgen of geloofsvragen

– een luisterend oor

Als u graag een pastoraal bezoek wilt of in deze coronatijd een telefonisch gesprek, laat dat dan gerust weten. Ik hoor dat graag van u!

U mag het per mail aan mij doorgeven, maar u mag ook appen, sms-en of gewoon bellen.

Heintje van Olst-Haze.

Mijn e-mailadres is: hvolst@hervormdvoorthuizen.nl

Kennismaken met het geloof

Wim van der Vegte
wvdvegte@hervormdvoorthuizen.nl
0342 470 755 of 06 25 038 511

Wil je meer weten over het christelijk geloof? Vrijblijvend en open het gesprek aangaan?

Neem gerust contact met me op!

Jongerenpastoraat

Dineke Jongsma
pjt@hervormdvoorthuizen.nl

Soms kun je je eenzaam, onzeker, somber of schuldig voelen. Misschien zou je wel iemand in vertrouwen willen nemen, iemand die even naar je zou willen luisteren.

Je bent niet de enige! We hebben al met verschillende jongeren mogen meelopen. Jongens en meisjes, jonger of al wat ouder. Over je situatie praten is een stapje in de goede richting.

Je kunt ons bellen, of een mail sturen. Wij hebben een vertrouwensplicht. We spreken niet met anderen over wat je met ons deelt, tenzij het noodzakelijk is voor jou of voor ons, maar dan altijd in overleg met jou!

Ouderenpastoraat

Gert van Steeg
gvsteeg@hervormdvoorthuizen.nl

Voor ouderenpastoraat in zorgcentrum Nieuw-Avondrust.

We willen graag met u meeleven bij ziekte, zorg, jubileum of andere gevallen. Ook als u bezoek wilt ontvangen, kunt u contact met me opnemen.