Oud papier en ijzer

Elke eerste zaterdag van de maand tussen 9:00 en 11:00 kun je oud papier en ijzer inleveren.

Inleveren

De oud papier inzameling via de container bij Bethabara is voor mensen die geen blauwe papiercontainer verstrekt hebben gekregen of er geen gebruik van maken in 2021. De opbrengst is bestemd voor het kerkenwerk. Wil je het weer zo compact mogelijk aanleveren?

Denk je ook aan de oud ijzer actie voor het jeugdwerk? IJzer (e.d.) kan in de kar naast de papiercontainer ingeleverd worden. Ook kan het, als het groot of veel is, bij je opgehaald worden. Neem dan contact op met Wilco van de Kuilen: 06 20654827.

Inleveren kan elke eerste zaterdag van de maand, tussen 9:00 en 11:00.
Dat zijn in 2021 de volgende data: 2 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april, 1 mei , 5 juni, 3 juli, 7 augustus, 4 september, 2 oktober, 6 november en 4 december.