Geestelijke strijd

Mensen helpen om zonder enige belemmering Jezus Christus lief te hebben, te dienen en te eren. Dat is het doel van het begeleidingsteam geestelijke strijd. Het is mogelijk dat iemand de Heere dient en toch (nog) niet helemaal vrij is.

Paardenbloemen

Elk probleem heeft een wortel. Als je de wortel laat zitten, komt het probleem terug. In een gazon zie je bijvoorbeeld vaak paardenbloemen (onkruid!). Bij het grasmaaien worden wel de gele bloemkoppen verwijderd, maar de paardenbloem komt terug. Hij gaat weer bloeien en zaait opnieuw uit.

Zo is het ook in het leven. Blokkades en gedragspatronen weerhouden ons van het leven in overvloed dat de Heere Jezus bedoelde. We voelen ons schuldig, minderwaardig of zijn uitzichtloos. En zolang we ‘de paardenbloemen afmaaien’ (de symptomen), ziet de buitenkant er wel netjes uit, maar is de realiteit anders. Zolang de wortel bestaat, blijft de vrucht terugkomen.

Onkruid verwijderen

Bij het begeleidingsteam geestelijke strijd houden we ons niet met afmaaien bezig. We richten ons op met wortel en tak verwijderen van onkruid. Tijdens de gesprekken kijken we niet alleen naar symptomen. We vragen aan de Heilige Geest om de wortel van het probleem duidelijk te maken. Juist daar wil God Zijn overweldigende liefde en genezing brengen en de wortel verwijderen.
Echte vrijheid blijft.

Contactpersonen

Carolien Schuiteman, 06 18 371 661 of email: cschuiteman@solcon.nl
Berend Vlieger, 06 53 364 856 of email: bvlieger1@kpnmail.nl
Els Vlieger, 06 13 164 309 of email: elsvlieger@kpnmail.nl
Henk van Vliet, 06 20 301 636 of email: hvvvoorthuizen@gmail.com
Magda Hoogerbrugge, 06 27 411 989 of email: magda@clcnederland.com

Informatie

Kerkbode

Kerkenraad

Diaconie

Kerkrentmeesters

Actueel

Activiteitenkalender

Nieuwsberichten

Kerkdienstgemist.nl

Facebook

Contact

Een persoonlijk gesprek

Kerkelijk bureau

Ruimte reserveren

Alle contactgegevens

Inloggen