Follow Up

Samen met leeftijdsgenoten nadenken over de Bijbel? In een kleine groep je geloof verdiepen? Je bent van harte welkom bij Follow Up!

‘Ik vond de avonden fijn want je ben eerst serieus bezig en dan een spelletje waardoor je met elkaar een betere groep krijgt’

Welkom bij Follow Up!

 

Samen met leeftijdsgenoten praten over God en Zijn Woord en tegelijkertijd elke week de ruimte om elkaar te ontmoeten? Welkom bij Follow Up. Elke week kom je samen om een thema te bespreken. We luisteren eerst naar de intro op het onderwerp om daarna in kleine groepjes verder te kunnen praten. Wij willen graag horen wat JIJ vind!

Na de intro en gesprekken is er ook ruimte om je vrienden te ontmoeten en samen verschillende activiteiten te doen, maar gewoon samen met wat drinken kletsen kan ook. Misschien heb je wel een goede vraag waar de mentoren ook even over na moeten denken.

Dit jaar staan er nog meer leuke activiteiten op de agenda zoals de frikandellenavond (op 22 september 2023). En een leuk uitje met je groep aan het eind van het jaar.

Praktische informatie:

Dit jaar zijn er 2 avonden georganiseerd in de Wheemschool, Frans Halstraat 111 in Voorthuizen. Het maakt niet uit naar welke klas je gaat. Je mag je opgeven op de avond dat het beste past bij jou!

Dinsdagavond van 19:00-20:30Woensdagavond van 19:00-20:30

Geef je op via de Qr-code op de flyer of mail/bel/app ons!Eline Looyé: 06-11811525Laurien van Lagen: 06-11688486Mail: followup@hervormdvoorthuizen.nl

 

 

Informatie

Kerkbode

Kerkenraad

Diaconie

Kerkrentmeesters

Actueel

Activiteitenkalender

Nieuwsberichten

Kerkdienstgemist.nl

Facebook

Contact

Een persoonlijk gesprek

Kerkelijk bureau

Ruimte reserveren

Alle contactgegevens

Inloggen