Follow Up

Samen met leeftijdsgenoten nadenken over de Bijbel? In een kleine groep je geloof verdiepen? Je bent van harte welkom bij Follow Up!

Ben je tussen de 12 en 16? Lees dan verder!

Bij Follow Up starten we met een intro. Vervolgens gaan we in kleine groepjes het thema bespreken en volgt een hapje en een drankje. We sluiten de avond af met een spel of activiteit.

Dit jaar staan er nog meer leuke activiteiten op de agenda zoals de frikandellenavond en TOV.

Enkele reacties van de tieners van het afgelopen jaar:

• ‘Ik vond de avonden fijn want je ben eerst serieus bezig en dan een spelletje waardoor je met elkaar een betere groep krijgt’
  • ‘Ik heb het vorig jaar niet mee gemaakt maar ik vond het heel leuk!’
  • Over het gespreks groepje: ‘Gezellig ik heb een goeie band gekregen’ ‘Een leuk gezellig groepje waar je alles kwijt kon’

Praktische informatie:
Klas 1 en 2 woensdag of donderdag 18:55-20:30
Klas 3 en 4 maandag of dinsdag 18:55-20:30

Geef je op via de uitnodiging in de brievenbus of bel of mail naar onderstaande personen:
Ada van der Hoef 0342 478355
Tineke van Duijn 0342 478124 of catechese@hervormdvoorthuizen.nl