Jeugbijeenkomst – Wie ben ik?

Wanneer heb je het echt gemaakt in het leven? Is dat wanneer je een bekende profsporter bent? Of heb je het juist gemaakt wanneer je veel volger hebt op TikTok of in de klas altijd goede cijfers haalt? Bepaalt dat wat je doet wie jij bent?

We leven in een wereld die soms alleen maar lijkt te geven om onze “image”. Hoe zie jij er voor de wereld uit? Misschien merk jij het (on)bewust ook wel: al deze verwachtingen waar je aan moet voldoen. Belangrijker is de vraag: hoe zie jij er voor jouzelf uit? En voor vrienden, familie? Voor God?

30 mei is er weer een nieuwe jeugdbijeenkomst met als thema: “Wie ben ik?”. We gaan met elkaar nadenken over deze vraag en hoe je met deze vraag om moet gaan. Ook gaan we kijken naar wat God over jou zegt! De dienst is op zondagavond en start om 19:00 in de Bethabara. Na afloop van de bijeenkomst is er ruimte om gezellig wat te drinken en frituur te eten.

Deze jeugdmomenten worden speciaal georganiseerd omdat de kerk ook een plek is voor jou als je jong bent. Als kerk willen we prioriteit geven aan jou als jongere. We hopen dat we samen met de jongeren van de gemeente zo mogen samenkomen rondom een open Bijbel om na te denken over het leven en het geloof en hoe dit te combineren valt. Dit is een plek waar je vragen mag stellen en waar we gezamenlijk nadenken over de antwoorden. Ik hoop jou daar te zien!

Het is een maffe tijd en 1,5 meter afstand houden van je vrienden is niet fijn, dat snappen wij ook. Toch hopen we dat je er fysiek bij aanwezig bent om elkaar te ontmoeten en samen na te denken over dit thema. Er is plek voor 55 jongeren dus geef je snel op! Is de kerk vol? Kijk dan online mee via kerkdienstgemist.nl of kerkomroep.nl.

Geef je op door mij te appen: 06-11977516

Groetjes, Jonathan van Vliet

Datum

30 mei 2021, 19:00

Plaats

Bethabara, Van den Berglaan 79, Voorthuizen

Delen