Bezinningsuur Heilig Avondmaal

Op woensdagavond 2 februari is er van 19.00 tot 19.45 uur een moment van bezinning met het oog op de viering van het Heilig Avondmaal op zondag 6 februari. U / jij bent van harte welkom, zonder aanmelding of ticket in Bethabara. Online kunt u/ kun je meekijken om 19.00 uur of op een later tijdstip wanneer het jou uitkomt. Samen zomaar door de week een moment stilstaan bij het Avondmaal, een moment van aandacht voor God, voor wat Hij in het Avondmaal aan ons wil geven.

In de nacht waarin de Heer Jezus werd uitgeleverd nam hij een brood, sprak het dankgebed uit, brak het brood en zei: ‘Dit is mijn lichaam voor jullie. Doe dit, telkens opnieuw, om mij te gedenken.’ Zo nam hij na de maaltijd ook de beker, en hij zei: ‘Deze beker is het nieuwe verbond dat door mijn bloed gesloten wordt. Doe dit, telkens als jullie hieruit drinken, om mij te gedenken.’ Dus altijd wanneer u dit brood eet en uit de beker drinkt, verkondigt u de dood van de Heer, totdat hij komt.

​Mocht u / je bepaalde (geloofs)vragen hebben met betrekking tot het Avondmaal en hierover willen praten, neem dan gerust contact op met uw ouderling of Heintje van Olst (06-49660122).

Datum

02 februari 2022, 19:00

Plaats

Bethabara, Van den Berglaan 79, Voorthuizen

Delen