Corona-maatregelen

Blijf hier op de hoogte van actuele maatregelen in onze gemeente.

Zorg voor elkaar

Zit je in deze Corona-tijd met vragen of zorgen?

Als gemeente van Christus zijn we er voor elkaar, op diverse terreinen. Je kunt altijd contact opnemen met je wijkouderling. Voor specifieke zaken zijn er de volgende aanspreekpunten:

Bij financiële zorgen in je persoonlijke situatie of bedrijf

Sociaal / relatie / gezin

Bij gemis van contact, problemen in gezin of relatie, psychische problemen of moeite met het geloof

Gebed

Als je samen met mensen wilt bidden, of als je wilt dat er mensen zijn die voor je bidden

Wijkouderling

Voor alle soorten vragen en zorgen kun je altijd terecht bij je wijkouderling. Hij zal in vertrouwen met je spreken en samen kun je zoeken naar de juiste vorm van ondersteuning.

Bekijk de diensten online:

Dorpskerk

Kerkomroep.nl

Bethabara

Kerkomroep.nl

Momenteel worden op zondag de volgende kerkdiensten gehouden:

• Dorpskerk – 9:15 en 18:45
  • Bethabara – 10:45

Actuele diensten vind je op de homepage. Er geldt een beperking op het aantal bezoekers per dienst. Hiervoor kun je plaatsen reserveren. De diensten zijn online live en achteraf te bekijken.

Gebruiksplan

Voor een bezoek aan onze kerkelijke gebouwen heeft het crisisteam van de Algemene Kerkenraad voorzorgsmaatregelen en afspraken vastgelegd in een gebruiksplan. Het gebruiksplan is geactualiseerd, versie 7.0. (geel gemarkeerde tekst).

Vriendelijk verzoeken wij iedereen dit gebruiksplan aandachtig door te lezen. Bij een bezoek aan onze kerkelijke gebouwen dient u zich aan deze genomen maatregelen en afspraken te houden!