Alpha-cursus

Hartelijk welkom!

Iets voor jou?

Zou de alpha-cursus iets voor jou kunnen zijn? Waarschijnlijk wel! Bekijk de onderstaande situaties maar eens en denk er over na.

Als je nadenkt over wie God is, wat het christelijk geloof is en wat geloven in God voor jou kan betekenen.

Hartelijk welkom!

Op Alpha ontdek je het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Een Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen:

Eten

Tijdens het eten heb je alle tijd om nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen op te bouwen.

Inleiding

Elke week wordt er tijdens de inleiding een thema van het christelijk geloof behandeld, zoals: ‘Wie is Jezus?’ of ‘Bidden: waarom en hoe?’.

Kleine groep

Daarna ga je uit elkaar in kleine groepen. Daar praat je door over het onderwerp van de avond. Je kunt hier al je vragen stellen en natuurlijk je mening delen!

Benieuwd? Je bent van harte welkom om bij de Alpha-cursus aan te schuiven!

Praktische informatie:

Startavond: 20 september 2022Cursusavond: dinsdagavondTijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Bethabara, Van den Berglaan 79, 3781 GE Voorthuizen

Meer informatie en aanmelding:

Robert Duitsrduits@hervormdvoorthuizen.nl0342-470755 of 06-21986085